Eh, Eh, nie aku nie ?

My photo
Malaysia
teringin ber-blog-ing. tetapi, terkadang malas. terkadang rajin. hanya manusia biasa.

Tuesday, 21 February 2012

Trauma Sekejap !

ASSALAMUALAIKUMM..

Hurmm.. nak story sikit nie, tak banyak pun. :)
Ada satu hari tu aku pegi pasaraya dengan sorang member aku,  *i call dia Ira okey? nak di jadikan cerita, kteorang pegi la ke tingkat atas pasaraya tersebut..dengan menaiki escalator (english tu eh? hehe ).
kebetulan haritu aku kua dengan memakai KAIN. ala ala sopan la kononnyaaa  >.<  so, sementara nak sampai ke atas, si Ira ni cerita la kat aku..pasal mama dia. dia kate, penah dulu mama dia naik escalator, kain mama dia tertarik masuk dalam escalator tuu. habes koyak. aku pun gelak laa kuat kuat. HAHAHAHAHAHAHA ! terasa sungguh LUCU ! huhuhu ~ then si Ira nie cakap kat aku, "kau jangan gelak2 dohh..kau tak kena lagi. " aku pun terus terdiam. hmmmm -_-

 Dah puas jalan2 kat tingkat atas, maka kami berdua pun turun laaa.. sedang rancak kami berbual, SUDDENLY.. aku terasa cam kain aku kena tarik dari bawah. giler kau aku tak terkejut, cuak tahap gaban kot ! terus aku jerit iraa!! then in time aku tarik kain aku cepat2. jah*nam punyer escalator. habes kain aku. koyak plakk..tapi aku bersyukur sangat2 kain tu dapat tertarik sikit je. so tak koyak besa mana pon laa.. kalau tak..seksi aku pakai kain belah. huhuhuhu :p tapi aku syg kain aku tu!

naseb laa takde orang nampak.. malu siot!  *_*

# moral of the story, JANGAN GELAKKAN ORANG NESCAYA PASTI KITA AKAN TERKENAA..  terkesima aku sekejap!  -_-

tengok nie,naseb sikit kan? kena potong lee jawab nyee T_T

No comments:

Post a Comment