Eh, Eh, nie aku nie ?

My photo
Malaysia
teringin ber-blog-ing. tetapi, terkadang malas. terkadang rajin. hanya manusia biasa.

Thursday, 1 March 2012

Apa Motif?

ASSALAMUALAIKUM....

Story today, ''LIKE''

 Selalukan nampak sign tu kat mana? haha , kat FACEBOOK leer ~
Act, apa motif korang like sesuatu status tu? 
adakah kerana status nyaa yang BEST?  kadang2 tak best mana pun..tapi yang like, perghhhhh !!
atau owner status tu yang memang HOT? sekali tulis jea dah berpuluh-puluh,beratus-ratus yang like, padahal status yang biasa ''emmm..bohsannyaa !''  errr.. -.-
tak pun, korang like sebab korang nak dorang like balik korang punyer status? 
hahaha... takpee takpee, aku faham :3  
Senang citer like status nie mungkin memang takda motif kot? --'' hahaha. aku pun tak taw laa ~
bile dah sesuatu status tu dapat di'like' dengan banyak nya,  *0* apelagi, mucul laa panggilan 'budak hot' kepada owner tu.. haihhhh.. macam2.   -.-

p/s sekadar meluah apa yang terpendam :)

No comments:

Post a Comment